ОСТАННІ НОВИНИ

На львівському стадіоні розпочали монтувати посадові ряди

Львівський портал

|

На  південній трибуні  стадіону розпочався монтаж бетонних конструкцій  посадових рядів  – так званих «складок». До кінця цього  місяця будівельники планують завершити встановлення першого і другого ряду складок на першому ярусі. Робота з монтування складок триватиме до середини листопада цього року. До кінця літа будівельники закінчать монтаж складок на першому рівні стадіону. Всього при будівництві планується змонтувати близько 100 триступеневих складок. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Водночас  продовжуються роботи на другому  ярусі стадіону, де уже зведено більшість із колон на північній, південній та східній трибунах. Повністю заармовано та забетоновано 29 колон (по 11 на півдні та півночі, а також 7 на сході) ще 15  колон знаходяться у роботі. Загалом роботи по встановленню колон на другому ярусі виконані на 65%.

Перекриття 1-го ярусу збірного залізобетону –  виконано на 75%. На 95% завершено будівництво  ригелів на першому ярусі, в тому числі 90% ригелів західної трибуни. Рівень готовності чаші стадіону становить 30%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *