ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські посадовці подбали про спортивну підготовку десантників

Львівський портал

|

У cуботу 19 червня, голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль та міський голова Львова Андрій Садовий завітали  до розташування 80 окремого аеромобільного полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України з приємною місією. Посадовці передали у подарунок особовому складу полку спортивні тренажери та обладнання виробництва концерну «Інтер Атлетика» на суму близько 50 тисяч гривень.

У переліку переданого воїнам-десантникам спортивного обладнання професійні силові тренажери та фітнес-станції, шведські стінки, штанги, гантелі, атлетичні лавки та спорядження для занять рукопашним боєм. За словами  командира частини полковника Віктора Копачинського, нового інвентарю вистачить, щоби обладнати у підрозділах полку спортивні кутки за зразком найкращих атлетичних залів.

Нагадаємо, що під час нещодавнього візиту до Львова Президент України Віктор Янукович відвідав розташування 80 окремого аеромобільного полку, ознайомився з матеріальною базою та побутом десантників та пообіцяв сприяти життєдіяльності військової частини. Незабаром львівські десантники отримають нову парашутну техніку. Зокрема навчально-тренувальну парашутну систему «Скаут» виробництва феодосійського ТзОВ «Фірма «Провідні технології прашутобудування». На реалізацію цього держзамовлення кошти вже перераховано. Завдяки президентській підтримці також розпочато роботи з переобладнання однієї з будівель казарм полку під житло для військовослужбовців за контрактом.

Регіональний медіа-центр МО України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *