ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛОДА провели чергову нараду з питань підготовки до Євро-2012

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль у суботу, 12 червня провів нараду з питань підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу у м. Львові. На нараді були, зокрема, присутні міський голова Львова Андрій Садовий, заступник голови ОДА Володимир Губицький, начальник Головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку ОДА Степан Лукашик, директор «Дирекції з будівництва об’єктів ЄВРО 2012 у м. Львові» Кріс Мартін.

Учасники наради обговорили питання передачі земель Міністерства оборони Львівській міській раді для постійного користування ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» та для будівництва дорожньої інфраструктури до стадіону. Крім цього, вони заслухали інформацію про стан будівництва стадіону, про реконструкцію аеродрому та про будівництво нового пасажирського терміналу Львівського аеропорту.

Василь Горбаль закликав учасників наради скоординувати свою роботу задля пришвидшення темпів підготовки об’єктів Євро-2012, повідомляє прес-служба ЛОДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *