ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові для дітей працює 80 літніх таборів при школах

Львівський портал

|

Після завершення навчального року на базі львівських шкіл працюють літні табори. Їх цього року налічується близько 80. Табори також проходять і в позашкільних навчальних закладах міста. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У всіх таборах діти ходять на прогулянки, відвідують музеї, театри, виставки, проводяться екскурсійні поїздки, спортивно – туристичні змагання, конкурси, вікторини.

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр організовує  відпочинок для своїх вихованців та всіх охочих дітей міста. Один табір з денним перебуванням працюватиме у м. Львові на базі Центру (вул. Кубанська,12) з 01.06.–14.06. (І зміна), з 16.06.–30.06.(ІІ зміна). Такий табір обійдеться батькам 250 грн. за 14 днів. Другий табір – це щорічна екологічна експедиція школярів у Національний парк «Сколівські Бескиди». За детальнішою інформацією звертатись за тел. 276-14-19

«У таборах діти «заглиблюються» в екологію, як от в еколого-натуралістичному центрі  проводять літні науково-дослідні поїздки. У таборах буде організовано прогулянки на природу, захоплюючі естафети, веселі конкурси, творчі ігри та робота улюблених гуртків і секцій позашкільних закладів міста», – говорить працівник управління освіти Львівської міської ради Ірина Гайдук.

Такі  літні табори тривають 14 днів. За цей  час діти щодня мають змістовне  дозвілля: займаються спортом, ходять на екскурсії, відвідують музеї, переглядають фільми та інше.

Після того як завершаться пришкільні табори в місті продовжуватимуться літні табори в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, що на вул. Вахнянина, 29. Там  буде організовано профільні табори з денним перебуванням: І зміна: 22.06.–05.07.10 р.; ІІ зміна: 07.07.–20.07.10 р.; ІІI зміна: 15.08.–28.08.10 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *