ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю відбудуться велоперегони у парку «Знесіння»

Львівський портал

|

6 червня у Львові відбудуться велоперегони крос-кантрі «Знесіння 2010». Громадська організація «Львівський велоклуб» за підтримки керівництва регіонального ландшафтного парку «Знесіння» проведе велоперегони крос-кантрі «Знесіння 2010».

Учасники заходу зберуться о 10:00 на галявині за інформаційно-освітнім центром парку «Знесіння» (кінець вулиці О. Довбуша).

Виступи передбачено у трьох категоріях: «Експерти», «Початківці» та «Леді». Траса змагань відрізнятиметься за складністю технічних елементів, набором висоти та довжиною залежно від категорії.

На проходження дистанції учасникам надається 1 год. 30 хв., учасницям – 45 хв. Переможцем вважатиметься учасник, який подолав найбільшу кількість кіл за відведений час. При рівній кількості кіл перевагу отримає той, хто проїде n-кіл найшвидше. За цим же принципом у підсумковому протоколі будуть розташовуватися решта учасників. Перегони закінчаться о 17:00 годині.

«Змагання проводяться з метою популяризації активного відпочинку серед населення, зокрема на велосипеді, як одному з найкращих засобів для фізичного розвитку людини та пізнання навколишнього світу», – розповідає координатор змагань та голова «Львівського Велоклубу» Олег Кошовський. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *