ОСТАННІ НОВИНИ

Випускників Академії Сухопутних військ у Львові екзаменує Держкомісія

Львівський портал

|

В Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного у Львові відбулося перше організаційне засідання Державної екзаменаційної комісії та керівного складу видового вищого військового навчального закладу. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Голова Державної екзаменаційної комісії і члени ДЕК заслухали доповіді начальників факультетів і тимчасово виконуючого обов’язки начальника Академії полковника Олександра Сивака про стан справ в Академії Сухопутних військ, готовність до Державної атестації та випуску офіцерів у цьому році.

Полковник Олександр Сивак, зокрема, зазначив, що за показниками успішності серед 198 випускників, які підлягають державній атестації, на отримання диплому з відзнакою претендують 29 випускників, з яких 5 осіб є претендентами на отримання диплому із золотою медаллю.

«У військовому виші виконано ліцензійний обсяг державного замовлення підготовки військових фахівців, вимоги навчальних планів та програм. Академія готова до державної атестації та випуску офіцерів», – доповів полковник Олександр Сивак.

Голова Державної екзаменаційної комісії генерал-лейтенант Сергій Островський довів до присутніх порядок проведення державних іспитів та захисту дипломних робіт, вказав на які питання життєдіяльності курсантських підрозділів і підрозділів забезпечення буде звернено особливу увагу.

Також було проведено стройовий огляд військовослужбовців Академії Сухопутних військ. Вже завтра, 1 червня, випускники складатимуть перші державні іспити.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *