ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським вчителям два місяці затримують зарплату

Львівський портал

|

Львівські вчителі скаржаться, що їм затримують зарплату уже два місяці, а крім того, немає коштів на виплату відпускних.  Про це повідомив член громадського об’єднання «Спільнота», депутат Львівської міськради Володимир Гірняк, повідомляє прес-служба ГО “Спільнота”. 

Володимир Гірняк просить владу не доводити педагогів до ситуації,  що виникла декілька років тому, коли педагогам затримували виплату щорічної додаткового окладу згідно зі статтею 57 Закону України “Про освіту».

«Ми не повинні відкидати освітян на манівці. Ситуація склалася  внаслідок безгосподарності чинної міської влади. Адже місто понабирало мільйонних кредитів на грандіозні проекти, а про найважливіше, як завжди, у Ратуші не пам’ятають. У мерії кажуть, що братимуть безвідсоткові позики у казначействі, однак невідомо, чи там гроші дадуть. Але вчителів не можна залишати без зарплати та відпускних. Тому «Спільнота» робитиме все можливе, щоб змусити міського голову Андрія Садового виконати обіцянки перед вчителями », – заявив Володимир Гірняк. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *