«Дозвільний офіс» обзавівся «Інформаційним кіоском»

Львівський портал

|

Підприємці Львова та Винник матимуть змогу користуватись «Інформаційними кіосками». Першу сенсорну панель та бокс для зворотного зв’язку встановили в управлінні «Дозвільний офіс». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Проект передбачає використання ефективних комунікативних інструментів, а саме «Інформаційних кіосків». Програмна частина до сенсорних панелей підготовлена працівниками ЛКП «Міський центр інформаційних технологій».

«Ми постійно використовуємо новітні технології для покращення бізнес-середовища. Мета такого проекту надати якнайбільше інформації підприємцям та заощадити їх час», – зазначив начальник управління «Дозвільний офіс» Роман Назаровець.

Захід реалізовується у рамках проекту «Впровадження нових механізмів для участі підприємницької громади у процесі прийняття рішень органами місцевої влади». Даний проект реалізовується Благодійним Фондом «Центр підтримки ініціатив» та завдяки підтримці Міністерства закордонних справ Данії, що була надана через ПРООН та Творчий центр ТЦК.

Як повідомила керівник відділу економічного розвитку ЛМР Вікторія Довжик, сенсорні панелі забезпечать підприємцям кращий доступ до інформації. Проведення цих заходів дозволить залучати підприємницьку громадськість до обговорення першочергових проблем бізнес-середовища, враховувати альтернативні варіанти їх вирішення, прийняти ефективніші та раціональніші рішення і забезпечити належний моніторинг виконання цих рішень.

У рамках проекту передбачено створення «Центру комунікації підприємницької громади і влади». Діяльність Центру буде спрямована на покращення співпраці підприємців, влади та організацій громадянського суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *