ОСТАННІ НОВИНИ

«Наша Україна» скликає на мітинг під стіни парламенту

Львівський портал

|

Завтра політична партія «Наша Україна» проведе мітинг під стінами парламенту з метою протидіяти ратифікації злочинної харківської угоди. Про це повідомляє прес-служба «Нашої України».

«Наша Україна» звертається до кожного, кому не байдужа доля України. Якщо тебе обурює політика Віктора Януковича, якщо ти проти того, щоб твоєю країною торгували, якщо ти не хочеш, щоб спекулювали твоїм майбутнім, якщо ти не бажаєш перетворювати Україну на російську колонію і базу для російських військових, – приєднуйся до акції протесту і приходь завтра до Верховної Ради!», – йдеться у повідомленні.

«Наша Україна» обіцяє всіма засобами у Верховній Раді та поза парламентом протидіяти ратифікації угоди і закликає до широкого спротиву весь український народ.

«Ми закликаємо місцеві ради всіх рівнів дати належну оцінку діям влади. Закликаємо всіх громадян України підтримати акції на захист незалежності. Разом станемо на захист національної гідності і волі. Як європейська демократична нація ми маємо продемонструвати, що не купка політиканів, а народ вирішує долю власної країни. Ми захистимо свободу і незалежність України!», – наголошує прес-служба партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *