ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді презентують плакати до Євро-2012 з безпеки дорожнього руху

Львівський портал

|

Впродовж  наступних двох тижнів охочі можуть побачити всі роботи учасників відкритого міського конкурсу з розробки плакатів для рекламно-інформаційних кампаній у рамках реалізації пілотного проекту з безпеки дорожнього руху. Експозиція знаходиться на другому поверсі Львівської міської ради, інформує прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, що за результатами засідання журі конкурсу для кампанії з перевищення швидкості, було вибрано роботу, автором якої є професійний дизайнер Іван Гамаль. На плакаті на чорному фоні зображений  спідометр, навколо якого – пішоходи. Чим більша швидкість на спідометрі, тим розмитіше видно силуети пішоходів. Щодо плакатів для кампанії з використання ременів безпеки, було визначено дві роботи-переможці – Івана Гамаля та Роксолани Баран, студентки інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка».

Виставка  триватиме до 1 травня.

Пілотний проект з безпеки дорожнього руху у Львові реалізується спільно з департаментом «ЄВРО 2012» Львівської міської ради в рамках Проектів на підтримку інтеграції України в транс`європейську транспортну мережу ТЄМ-Т та Проекту Твіннінг з безпеки дорожнього руху, що фінансуються Європейським Союзом. Метою даного пілотного проекту є продемонструвати, яким чином може бути покращено безпеку дорожнього руху шляхом запровадження необхідних елементів для досягнення дорожньої безпеки. Зазвичай, такий проект спрямований на зміцнення та підвищення рівня компетентності органів організації дорожнього руху України, з подальшим впровадженням різноманітних програм інформування суспільства.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *