ОСТАННІ НОВИНИ

Проти податківця порушено кримінальну справу за непроведення перевірок у магазині

Львівський портал

|

Прокуратурою Сколівського району порушено кримінальну справу стосовно працівника податкової інспекції у Сколівському районі за ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 368 КК України. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Сколівського району проведено перевірку за матеріалами, які надійшли з Сколівського РВ ГУМВСУ у Львівській області, щодо одержання хабара завідувачем сектору контролю за суб’єктами господарювання, що здійснюють розрахунки у готівковій формі, ДПІ у Сколівському районі. З’ясовано, що 23 березня податківець в приміщенні службового кабінету домовився з  фізичною особою – підприємцем про  передачу йому (податківцю) хабара в розмірі 400 доларів США за непроведення перевірок додержання податкового законодавства упродовж 10 місяців 2010 року в одному з продуктових магазинів, розташованому в смт. Славсько. При одержанні обумовленої суми хабара 24 березня завідувач сектором ДПІ у Сколівському районі був затриманий працівниками УДСБЕЗ ГУМВСУ у Львівській області, а предмет хабара – вилучений.  

За  цим фактом порушено кримінальну справу. Досудове слідство у кримінальній справі проводиться прокуратурою Сколівського району. 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *