ОСТАННІ НОВИНИ

Служба «Соціальне таксі» набирає обертів

|

Для «Концерну Галнафтогаз» проект «Соціальне таксі» став продовженням комплексної програми з впровадження норм безбар`єрності у нашому суспільстві. Суть проекту, започаткованого громадською організацією «Народна допомога – Львів», полягає у наданні послуг з перевезення для осіб із особливими потребами – інвалідів на візках. 

У серпні 2009 року «Концерн Галнафтогаз» та Страхова Компанія «Універсальна» надали 130 тис. грн на придбання, реєстрацію та страхування спеціального автомобіля для «Соціального таксі» у Львові. «Концерн Галнафтогаз» також забезпечує «Соціальне таксі» пальним.

За період існування проекту «Соціальне таксі» від 1.09.2009 року до 31.03.2010 року здійснило понад 400 перевезень. За 8 місяців послугою служби для маломобільних груп населення скористалось 265 осіб, із них 127 чоловіків, 122 жінки та 16 дітей. Помісячний аналіз перевезень дозволяє стверджувати про постійне зростання кількості користувачів. 

«На нашу думку, проект щодо безбар’єрності, а «Соціальне таксі» зокрема – це дуже вдалий приклад міжнародних стандартів захисту прав людини, – наголосив Віталій Антонов, президент «Концерну Галнафтогаз». – Це ще один крок до подолання бар’єрів і до взаєморозуміння між різними групами громадян у нашому суспільстві. Тому ми у своїй мережі «ОККО» впроваджуємо стандарти безбар’єрності».

До речі, сьогодні для перевезення пасажирів службою «Соціального таксі» за підтримки Мережі нідерландських благодійних фондів для Центральної та Східної Європи у партнерстві із Карпатським Фондом – Україна у рамках Програми соціальних перетворень було придбано ще один автомобіль.

Скористатися послугою перевезення «Соціального таксі» можна замовивши послугу за номером Служби у Львові: 243-51-05.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *