ОСТАННІ НОВИНИ

Через недбалість міської влади у Львові відключають ліфти

Львівський портал

|

Заступник начальника територіального управління Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду (Держгірпромнагляду) по Львівській області Ярослав Кімак спрямував листа щодо зупинки ліфтів Львова з 8 квітня заступникові міського голови з питань містобудування та інфраструктури м. Львова В. Шевчуку. Про це повідомила прес-служба Держгірпромнагляду Львівщини. У листі, зокрема, сказано: з метою контролю виконання Програми технічної експертизи, модернізації, ремонту, заміни, диспетчеризації ліфтів у житлових будинках, які є у власності територіальної громади м. Львова, на 2009 рік територіальне управлінням в грудні місяці минулого року була проведена позапланова цільова вибіркова перевірка роботи ліфтів, які відпрацювали встановлений термін експлуатації. За результатами перевірки було зупинено роботу 21 (двадцяти одного) ліфта в різних районах м. Львова.

У документі Держгірпромнагляду Львівщини нагадується, що своїм листом від 18.12.2009 року № 2501-292 виконком Львівської міської ради гарантував у двомісячний термін виконати роботи по цих ліфтах. Територіальне управління Держгірпромнагляду, як виняток, з метою не допущення напередодні святкування зустрічі Нового, 2010-го, року загострення соціальної напруженості серед мешканців м. Львова, дозволило експлуатацію вказаних вище ліфтів терміном до 25 березня 2010 року.

На сьогоднішній день, підкреслюється у листі Ярослава Кімака, роботи не проведені, виконання програми за 2009 рік успішно провалено.

Міська влада в особі заступника міського голови з питань містобудування та інфраструктури м. Львова В. Шевчука поставлена до відома, що з 8 квітня 2010 року експлуатація вказаних ліфтів у кількості 21 буде заборонена.

ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *