ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер у Львові запрацює лабораторія для полімеразно-ланцюгової діагностики

Львівський портал

|

У «Західноукраїнському спеціалізованому медичному дитячому центрі» завершується проект створення лабораторії для полімеразно-ланцюгової діагностики (ПЛР-метод). Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Цей проект є зразком плідної співпраці органів охорони здоров’я Львівщини та української діаспори зі США в особі Фонду Допомоги Дітям Чорнобиля.

Презентація нового діагностичного підрозділу відбудеться завтра, 31 березня 2010 р. об 11 год. за участю голови Львівської обласної державної адміністрації М. Кмітя, заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Я. Кашуби, Президента Фонду Допомоги Дітям Чорнобиля д-ра З. Матківського.

Довідка: ПЛР-лабораторія дає можливість суттєво покращити діагностику захворювань, з основних спеціалізованих напрямків центру: онкологія, онкогематологія, імунологія, муковісцидоз, а також дає можливість визначати показник залишкової пухлинної маси у дітей, хворих на лейкемію, і відповідно до цього проводити лікування. При потребі лабораторія дає можливість проводити ідентифікацію вірусів, та збудників TORCH-інфекцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *