ОСТАННІ НОВИНИ

Відновлено проїзд до 63 населених пунктів Львівщини. Дороги до 35 все ще занесені

Львівський портал

|

Ліквідовано перемети та очищено дороги до 63 із 98 населених пунктів Львівської області, проїзд до яких був утруднений через сильні опади снігу і пориви вітру. Силами Бродівської РАД відновлено проїзд по автомобільній дорозі Р-39 Броди-Тернопіль, що 11-12 лютого п.р. була закрита для проїзду.
Силами працівників ДП «Львівський облавтодор», які працювали цілодобово по ліквідації наслідків стихії, визволено зі снігових заметів 15 легкових автомобілів, 3 автобуси, 8 вантажівок. Слід відзначити самовіддану роботу працівників Бродівського райавтодору, Бродівської ДЕД, Радехівського райавтодору, Сокальського райавтодору, Золочівського райавтодору, які в складних погодних умовах не лише забезпечили безперебійну роботу снігоочисної техніки, але й надавали допомогу учасникам дорожнього руху, що попали в сніговий полон.
На автомобільних дорогах загального користування у Львівській області по очищенню та підсипці протиожеледними матеріалами задіяно 143 одиниці техніки. З них роторні снігоочищувачі – 6 од., піскорозкидачі – 56 од., грейдери та бульдозери – 23 од., навантажувачі – 28 од.
Роботи по очищенню доріг від снігу та підсипці протиожеледними матеріалами тривають.
Про це прес-службі ЛОДА повідомила адміністрація служби автомобільних доріг у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *