ОСТАННІ НОВИНИ

Допоки працює комісія на «Львівтеплоенерго», працівників не звільнятимуть – Синютка

Львівський портал

|

Спеціальна комісія з вивчення ситуації на ЛМКП «Львівтеплоенерго», котра була створена депутатами на одній із сесій ЛМР, працюватиме ще два тижні, до наступного сесійного засідання, під час якого мають бути представлені офіційні висновки. Про це повідомив сьогодні перший заступник міського голови Львова, голова цієї комісії Олег Синютка під час сесії міськради.

Він доповів міським обранцям про виконану комісією роботу, а також про завдання на наступні два засідання.

За словами О.Синютки, на попередніх трьох засіданнях комісії було заслухано директора «Львівтеплоенерго», керівника профспілки та представника трудового колективу. Попри те, що остаточних висновків комісії ще немає, О.Синютка наголосив, що накази департаменту житлово-комунального господарства ЛМР про реорганізацію «Львівтеплоенерго», а також про скорочення працівників були прийняті з порушенням чинного законодавства. А відтак ці документи скасовано.

Водночас О.Синютка пообіцяв, що допоки працює комісія не буде звільнено жодного працівника. Щоправда це не означає, що скорочень на підприємстві вдасться уникнути. Котельні закриватимуть, а працівників таки доведеться звільнити.

Скільки саме буде звільнено людей, наразі О.Синютка не зміг сказати. «Це не скорочення, а оптимізація роботи підприємства. Після закінчення роботи комісії буде досягнуто, аби кількість людей відповідала виробничому процесу», – зазначив О.Синютка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *