ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську галерею мистецтв знеструмлюють внаслідок вказівки Тимошенко?

Львівський портал

|

Нині по обіді представники ВАТ «Львівобленерго» прийшли до Львівської національної галереї мистецтв на вул. Стефаника, 3, аби знеструмити об’єкт за «заборгованість», – про це сьогодні, 25 січня, повідомив кореспондент ЗІКу. 
Представники ВАТ «Львівобленерго» мали намір відімкнути один із найвідоміших музеїв України від електроживлення, але заступник директора галереї Роман Заячківський підписав їм недопуск і на персональну відповідальність відтермінував «вирок» на 2 дні.
Те що, відімкнення електрики у музеї ставить під удар безпеку збереження його багатющих фондів, представників ВАТ «Львівобленерго» мало обходить. Натомість ця катастрофічна ситуація, що склалася із львівськими музеями, мала б напряму обходити чинного прем’єр-міністра. Адже, саме на негласну вказівну Прем’єр-міністра утримуватися здійснювати проплати бюджетних коштів приватним підприємствам (а ВАТ «Львівобленерго» є приватним підприємством) покликаються джерела у казначействі.
За словами Романа Заячківського, він терміново звернувся до казначейства Галицького району м. Львова, але там йому сказали, що нині точно не оплатять заборгованість галереї за спожиту електроенергію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *