ОСТАННІ НОВИНИ

На Буковині трапився вибух у поїзді, шестеро осіб постраждали

Львівський портал

|

Вибух у поїзді «Чернівці-Київ» трапився сьогодні приблизно пів на шосту вечора поблизу станції Лужанка на Буковині. Про це повідомив УНІАН, посилаючись на родича одного з пасажирів цього потяга.

За даними агенції, вибух стався приблизно о 17:30 в третьому вагоні. Вибух прогримів приблизно через годину після того, як потяг відбув зі Чернівців.

Інформацію про вибух кореспонденту УНІАН підтвердив представник головного управління МНС в області. За його словами, за попередніми даними, є жертви. Двоє постраждалих від опіків перебувають у важкому стані.

Водночас у прес-службі Львівської залізниці повідомили, що в третьому вагоні потяга «Чернівці-Київ» трапилася нештатна ситуація із загорянням. Начальник прес-центру залізниці Ліля Криницька повідомила, що внаслідок цієї нештатної ситуації шестеро осіб постраждали і були госпіталізовані, однак загрози їх життям немає.

Після проведення перших рятувальних заходів, постраждалий вагон відчепили на станції Лужани, а його пасажирів розмістили по інших вагонах, відтак потяг продовжив рух.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *