ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович обіцяє побороти бідність після виборів президента

Львівський портал

|

Кандидат на посаду президента України Віктор Янукович заявляє, що після обрання на посаду президента його першим указом буде указ, спрямований на боротьбу з бідністю. Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

«Перше, що я планую – я планую перемогти. І перемогти переконливо. А всі мої подальші кроки викладені у моїй програмі „Україна для людей”. Президент буде працювати на людей. Виконання закону про соціальні гарантії з першого листопада 2009 року так, як я і обіцяв і говорив, буде гарантовано. Цей закон виконуватиметься. Це – принципова позиція. І на перше місце я ставлю для себе не питання політичної боротьби чи з’ясування стосунків зі своїми опонентами, а боротьбу з бідністю. Це – перше. Бідність – це головний ворог, якого нам треба буде здолати», – наголосив В. Янукович у прямому ефірі телеканалу «ICTV».

Відповідаючи на запитання ведучої, за вирішення яких саме проблем він передусім візьметься, якщо переможе на президентських виборах, Віктор Янукович зазначив, що треба подолати ту спадщину, яка залишилася за п’ять років перебування при владі помаранчевої команди.

Щодо того, як наша держава зміниться протягом найближчих п’яти років, Віктор Янукович зазначив, що, по-перше, в Україні буде порядок всюди. „Будуть працювати закони. Я також вважаю, що Україну знову відкриють для себе інвестори, яких сьогодні важко знайти… А для того, що це сталося, нам треба подолати корупцію, провести судову реформу, проводити зрозумілу, передбачувану політику – як внутрішню, так і зовнішню, – яка викликає довіру і наших громадян, і партнерів України у світі», – запевнив Віктор Янукович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *