ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Табаков презентував альбом „Ти підпалила рай”

Львівський портал

|

Співак Павло Табаков презентував третій сольний альбом під назвою «Ти підпалила рай», повідомляє прес-служба виконавця. «Я задоволений якістю нового альбому, – зізнається співак. – Вклав у нього багато праці. Сам виступив продюсером, тож компакт вийшов таким, яким я хотів бачити його в ідеалі – якісним за звучанням і глибоким за змістом».

На презентації нового альбому Павло Табаков презентував публіці і свій новий ексклюзивний рояль. Білий «портативний» музичний інструмент на замовлення співака виготовив львівський майстер Олександр Патієвич. Виконавець давно мріяв про такий оригінальний рояль, який він міг би возити із собою у власному авто, їдучи на гастролі. 

До збірки «Ти підпалила рай» увійшло 11 пісень – різних за стилем, та схожих за настроєм: Павло Табаков залишаться вірним своєму лірично-романтичному амплуа. Та хоча альбом вийшов песимістичним (пісні «На краю», «Самота», «Все залиши як є», «Переплетені долі», «Відлітай», «Ти підпалила рай»), співак наголошує: «Це просто збіг обставин – такі вже авторські композиції потрапили одночасно до мого репертуару». Матеріал до збірки писався протягом трьох останніх років. Музику до трьох пісень – «Янголя», «Шоколадний шок» та «Переплетені долі» – написав сам Табаков. Дві композиції – авторства легендарного українського композитора Володимира Івасюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *