ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові святкують Миколая

Львівський портал

|

Зимові святкування у Львові вже розпочались, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. На вулицях міста можна побачити багато помічників Святого Миколая. Юні помічники у львівських трамваях та на вулицях міста дарують мешканцям та гостям міста цукерки та вітають зі святом. В межах благочинної акції «Миколай про тебе не забуде», волонтери-помічники Святого Миколая сьогодні вранці влаштували флеш-моб – утворили Святого Миколая – логотип акції (біля Ратуші).

В обідню пору в центрі міста пройшов парад Миколаїв – костюмована хода волонтерів доброчинної соціально-мистецької ініціативи «Сніжність».

А також з 19-30 грудня – «Швидка Святкова допомога» заїде до кожної самотньої дитини і подарує їй святковий настрій і багато подарунків. Протягом двох днів 19 та 20 грудня у Шевченківському гаю для найменших львів’ян триває святково-казкова екскурсія «Святий Миколай в гаю».

Та одним з найцікавіших подарунків на святого Миколая є зниження цін на різні туристичні атракції на 50%. Для тих туристів, які завітали до Львова з 19 та 20 грудня, чекають 50% знижки у готелях, рестораціях, туристичних агенціях та в розважальних закладах. Зрештою, скористатись цим подарунком зможуть не лише туристи, але й мешканці Львова!

Сьогодні ввечері, 19 грудня у Львові урочисто відкриють різдвяну ялинку. Перед відкриттям на площі перед Львівською оперою відбудеться ще й вулична вистава для дітей «У пошуках Святого Миколая», поставлена театром «Воскресіння». Ця вистава у Львові буде вже не перший рік, але щороку додаються до неї нові сцени, адже пошуки Миколая є різними. Вистава буде супроводжуватись іграми та піротехнічним шоу. Захід розпочнеться о 17.30 год., а новорічна ялинка засяє о 18.00 год.

А 20 грудня свято триватиме – відбудеться акція «Подорожуй з Миколаєм» у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка».

Крім того, до 30 січня на пр. Свободи та пл. Ринок проходить «Львівський різдвяний ярмарок». А також до 20 грудня поблизу музею «Арсенал» проходить «Миколаївський ярмарок», де можна придбати різдвяні дарунки.

Також перелік усіх заходів мешканці та гості міста можуть бачити в електронній версії OT-OT, www.ot-ot.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *