ОСТАННІ НОВИНИ

Зареєстрований учасник ЗНО отримає спеціальний сертифікат з фото

Львівський портал

|

Реєстрація учасників на зовнішнє незалежне оцінювання у 2010 році розпочинається 15 грудня 2009 року і триватиме 31 березня 2010 року. Для проходження реєстрації бажаючим необхідно звернутися до одного з пунктів реєстрації, яких буде працювати 83 у західному регіоні. Про це повідомила під час сьогоднішньої прес-конференції директор УЦОЯО Лариса Середяк. 

З 83 пунктів реєстрації 36 буде відкрито у Львівській області, 9 – у Львові. «У нашому місті ці пункти будуть розташовані у кожному районі, зокрема на базі Львівського інституту менеджменту, Національного університету «Львівська політехніка», та на базі Львівського професійного ліцею торгівлі та сфери послуг», тобто кожен має прийти і особисто зареєструватися. Для реєстрації потрібно подати документи, які перелічені на сайті центру. Також хочу зауважити, що водійські посвідчення та військові квитки, що засвідчують особу, цього разу не проходитимуть, як це було минулоріч, потрібен паспорт або свідоцтво про народження», – повідомила Лариса Середяк.

Новизною тестування у 2010 році буде бланк сертифіката, який отримає зареєстрований учасник. Сертифікат матиме фотографію учасника, на якій буде номерна голографічна наліпка УЦОЯО. Його, за словами Л.Середяк, учасник повинен обов’язково пред’явити на пунктах тестування, «бо на цьому сертифікаті також буде вказано перелік предметів, який обрав учасник ЗНО і на кожному пункті тестування ставитиметься печатка «Був». Без цього сертифіката учасника на пункт тестування не пропустять». А завдяки Pinкоду, який міститиме цей документ, учасник зможе зайти на свою персональну сторінку, розміщену на веб-сайті центру, і видрукувати запрошення на ЗНО, а потім і результати тестувань. «Цей сертифікат, а також листочок із результатами тестування потрібно буде подати до приймальної комісії ВНЗ. Більше ніяких сертифікатів з водяними знаками, або з якимось іншими голографічними наліпками не буде», – зауважила Л.Середяк.

Реєстрація учасників на ЗНО у 2010 році відбуватиметься в мережі Інтернет. Тестування розпочнеться 2 червня і триватиме до 23 червня 2010 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *