ОСТАННІ НОВИНИ

На західному кордоні України утворюються передсвяткові черги

Львівський портал

|

Державна прикордонна служба України відзначає збільшення пасажиро-транспортного потоку на західній ділянці державного кодону та виникнення незначних черг на виїзді з України. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служба України.

Черги спостерігаються в пунктах пропуску «Шегині», «Рава-Руська» (Львівська область), «Ягодин» (Волинська область),  «Тиса» та «Ужгород» (Закарпатська область).

У середньому, з початку грудня кількість осіб та транспортних засобів, які оформляють на цих ділянках державного кордону, зросла на 7 %. Головними причинами такого зростання є закінчення карантинних заходів та наближення новорічно-різдвяних свят.

Державна прикордонна служба України просить громадян, які планують найближчим часом перетинати кордон на вказаних ділянках, врахувати, що черги мають епізодичний характер. Вони з’являються в ранкові години з 7.00 до 9.00, та пов’язані з великою кількістю жителів прикордонних районів, які переважно їздять з метою придбання чи продажу побутових товарів та продуктів харчування.

Варто зауважити, що проблем з пропуском вантажного транспорту немає.

Прикордонники очікують, що найближчим часом пасажиро-транспортний потік через державний кордон України продовжуватиме зростати. В період новорічно-різдвяних свят зросте кількість туристів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *