ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович цілком впевнено почуває себе на Західній Україні

Львівський портал

|

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив під час перебування на Волині, що цілком впевнено почуває себе на Заході України, передає прес-служба Партії регіонів. 

«Я абсолютно впевнено почуваю себе у Західній Україні. Адже сьогодні немає різниці між сходом і заходом, центром і півднем за рівнем життя людей. Люди скрізь живуть погано, і це їх об’єднує у, м’яко кажучи, негативному ставленні до чинної влади. Подивіться на стан справ в економіці в цілому, де справи дуже кепські, на ситуацію безпосередньо з виробництвом, де падіння становить біля 30%. Ми бачимо страшне зростання цін, падіння доходів населення. Тільки „завдячуючи” знеціненню української гривні кожна людина втратила 65% своїх доходів. Тож цілком зрозуміло, що цей хаос далі терпіти не можна» – наголосив він. 

В.Янукович розповів, що під час поїздки ставить жителям Волині одне просте питання: „Скажіть, будь ласка, пам’ятаючи про той рівень підтримки, який тут отримала ця „солодка парочка” – Ющенко з Тимошенко, – що вони зробили для цього регіону, керуючи державою, аби їм і надалі тут продовжували симпатизувати чи навіть любити? Чи не наїлися ви ще тією брехнею, якою вони годували останніми роками всіх вас – тих, хто їх підтримував, тих, хто їх привів до влади? Невже всього, що сталося за цей час з країною і кожним її громадянином – мало?»

За його словами, люди по-різному реагують на такі слова – хтось опускає очі, хтось реагує з розумінням. «Але люди не винні. Ті, хто голосували у 2004 році на майданах, вони голосували серцем, вони голосували за свої мрії, за своє омріяне життя. А отримали неправду. Отримали те, до чого ця влада йшла ці п’ять років, – напівзруйновану країну» – наголосив В.Янукович. 

Стосовно особливостей внутрішньої та зовнішньої політики, притаманних помаранчевій владі, лідер Партії регіонів зазначив: „Переконаний, що не помилюся, якщо стверджуватиму – багатьох людей така зовнішня політика, яка є зараз, ображає. Але скоро цьому буде покладено край. Ми не хочемо ні перед ким плазувати. Це – не наше обличчя, не обличчя великої української родини. Чого ця влада досягла за час свого правління? Рейтинги України у провідних експертних агенціях мають стійку тенденцію до зниження, у тому числі – й кредитний рейтинг, від чого страждаємо усі ми, страждає бізнес. Зате за рівнем корупції вийшли чи не на перше місце у світі”. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *