ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» керує стоматолог, який не знає, скільки у нього заступників

Львівський портал

|

Новопризначений директор ЛКП «Львівтеплоенерго» Ігор Іванів не знає, скільки саме у нього є заступників на підприємстві. Під час сьогоднішньої прес-конференції на пряме питання журналістів про кількість заступників пан Іванів не зміг дати чіткої відповіді, зазначивши, що для цього йому потрібно пригадати і подумки перерахувати усіх заступників.

Натомість на уточнююче питання журналістів, чи правда, що заступників у директора ЛКП «Львівтеплоенерго» аж семеро заступників, він відповів: «Можливо сім».

Керівництво підприємства стверджує, що на «Львівтеплоенерго» розпочалася реорганізація, мета якої оптимізувати роботу підприємства і скоротити видатки.

Не вдалося дізнатися журналістам і про величину заробітної плати нового директора «Львівтеплоенерго», яка, до слова, виплачується з бюджету. Ігор Іванів заявив, що це питання є некоректним. При цьому він вважає, що його зарплата на «Львівтеплоенерго» є дуже низькою.

Натомість свою роботу на підприємстві І. Іванів мотивував бажанням попрацювати «на користь міста».

До слова, раніше Ігор Іванів працював на Львівській пивоварні, очолював холдинг у Києві з імпорту і переробки риби, займався власним бізнесом. «Я працював на різноманітних підприємствах. Я є фаховий управлінець», – без зайвої скромності охарактеризував себе пан Іванів.

Що ж стосується освіти, то вона у директора «Львівтеплоенерго» медична, він лікар-стоматолог. Щоправда має він і післядипломну освіту, яку саме – невідомо. «У мене багато різноманітних дипломів. Мені би не вистачило місця в кабінеті, щоб їх розвішати», – пояснив І. Іванів.

Варто зазначити, що пан Іванів був також радником міського голови Львова Андрія Садового.

Нагадаємо, з 1 грудня Ігор Іванів офіційно призначений керівником «Львівтеплоенерго». До цього часу він виконував обов’язки керівника підприємства, оскільки тепер уже екс-директор Богдан Кіт перебував у лікарняній відпустці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *