ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школярі весело і кмітливо поговорять про сміття у Львові

Львівський портал

|

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр завтра проведе фінал міського конкурсу КВК для старшокласників «Майбутнє довкілля в твоїх руках». Цьогорічною темою є „Сміття у місті”, повідомляють організатори заходу.

У конкурсі беруть участь команди старшокласників з кожного району Львова. Команди виконуватимуть наступні конкурсні завдання: представлення-привітання команди; конкурс капітанів (виступ капітана, який у гумористичній формі розкриває проблеми поводження з твердими побутовими відходами у мікрорайоні школи); ексклюзивне інтерв’ю (необхідно показати інтерв’ю представника ЗМІ із чиновником, пересічним мешканцем, гостем міста у формі гумористичної сценки за участю 2-3 учасників команди з метою пошуку шляхів вирішення екологічних проблем, пов’язаних із сміттям у місті);

домашнє завдання (відеорепортаж на тему “Непобутове сміття в місті” з коментарем щодо можливого вирішення цих проблем); музичний конкурс на тему конкурсу «На веселій ноті».

Конкурс відбудеться 9 грудня 2009 р. о 15.00 год. в приміщенні великого залу Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, що знаходиться по вул. Вахнянина, 29.

Конкурс проводиться за підтримки Міського фонду охорони навколишнього середовища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *