ОСТАННІ НОВИНИ

20% львівських шкіл не готові до опалювального сезону

Львівський портал

|

Львівські школи на завершальному етапі підготовки до нового опалювального сезону. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Загалом навчальні заклади готові до початку опалювального сезону на 80%. У 54 навчальних закладах є котельні, з них 41 котельня готова до початку опалювального сезону, ще у 13 котельнях тривають ремонтні роботи.

У Галицькому районі у 12 навчальних закладах є котельні. У садочку №109 цьогоріч з метою економії буде замінено звичайні батареї на теплові акумулятори. У Залізничному районі у львівській гуманітарній гімназії тривають ремонтні роботи із встановлення нових модульних котелень.

У Личаківському районі у 19 навчальних закладах є котельні. У садочку №92 зараз проводиться поточний ремонт котельні та у школі-інтернат №2  до 1 листопада завершать  реконструкцію прибудованої котельні.

У Франківському районі 10 котелень готові до початку навчального року. У садочку № 37 триває поточний ремонт котельні та системи опалення, паралельно  ведуться роботи з приєднання установи до систем центрального опалення. У садочку  № 55 та  № 104 Шевченківського району проводяться поточні ремонти котелень, які завершаться до 25 вересня. У школі №41 ліквідоване старе джерело живлення, зараз триває будівництво нової котельні. 

Цьогоріч з міського бюджету на галузь освіти  виділено 58 млн. 231 тис. 692 грн. Вже завершені ремонтні роботи у 65 навчальних закладах міста. Також ще тривають капітальні ремонтні роботи в 49 навчальних закладах і ще на 30 об’єктах будуть проводитись ремонтні роботи, які не заважатимуть навчальному процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *