ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін дозволив проходити технічний огляд автомобілів в ДАІ до 1 липня 2010 р

Львівський портал

|

Кабмін дозволив проходити технічний огляд автомобілів в ДАІ до 1 липня 2010 р. Відповідну постанову №892 уряд ухвалив 19 серпня 2009 р., повідомляє прес-служба ДАІ. Вказаною постановою змінено пункт 31 постанови Кабінету міністрів від 9 липня 2008 р. №606, який викладено в такій редакції: "Установити, що до 1 липня 2010 р. у разі відсутності в межах території району суб`єктів господарювання, уповноважених на проведення перевірки технічного стану колісних транспортних засобів під час державного технічного огляду, перевірка технічного стану транспортних засобів проводиться в пунктах технічного контролю Державтоінспекції, що розташовані у відповідному районі".

Тобто, для зручності автовласників, підрозділам ДАІ по обслуговуванню районів, де відсутні уповноважені на перевірку технічного стану суб`єкти господарювання, дозволено самостійно, як і було раніше, контролювати технічний стан транспортних засобів на спеціально обладнаних для цього пунктах технічного контролю.

Відповідно до прийнятого рішення Департаментом ДАІ дана вказівка підпорядкованим підрозділам на відновлення в десятиденний термін зазначених пунктів та початок роботи.

ДАІ звертає увагу на те, що з урахуванням прийнятих змін термін проведення державного технічного огляду транспортних засобів закінчується 15 грудня 2009 р., тобто залишається 3 місяці та 15 днів, при цьому відсоток проходження державного технічного огляду по державі складає 32%.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *