ОСТАННІ НОВИНИ

В кінці серпня українські та польські журналісти зіграють футбол на кордоні

Львівський портал

|

На українсько-польському кордоні відбудеться футбольний матч між журналістами обох країн — господарів ЄВРО 2012. про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Футбольне дійство відбудеться 29 серпня в рамках Європейських Днів Добросусідства та фестивалю «Кордон 835».

«Одним із наймасштабніших спільних проектів Польщі та України є підготовка та проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. Відтак організатор заходу департамент «ЄВРО 2012» ЛМР має на меті надати журналістам обох країн в рамках тематичного круглого столу змогу обговорити роль та вплив ЗМІ на підготовку обох країн до Єврочемпіонату. Представники четвертої влади матимуть можливість представити власне бачення підготовки свого міста, а також задати запитання українським та польським чільникам підготовки ЄВРО 2012», – каже начальник управління інформації та промоцій департаменту «Євро 2012» Соломія Білонога.

Департамент «ЄВРО 2012» ЛМР запрошує представників редакцій видань, що висвітлюють тему європейської першості з футболу взяти участь у створенні символічних збірних команд українських та польських журналістів та помірятися силами на футбольному полі, що знаходитиметься безпосередньо біля українсько-польського кордону в с.Кречів (Іваничівський р-н, Волинська обл.).

Організатори просять заздалегідь попередити про участь у заході електронною поштою [email protected] або телефоном +380322546029. Організатори Європейських Днів Добросусідства забезпечують учасників футбольного матчу  проживанням та харчуванням.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *