ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні таки планують створити гральну зону

Львівський портал

|

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Валерій Писаренко прогнозує, що парламент ухвалить рішення щодо створення в Україні однієї гральної зони, яка буде віддалена від населених пунктів. Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" , передають "Українські новини".

"Я думаю, що ми прийдемо до законопроекту, який встановить створення єдиної гральної зони, віддаленої від міст, сіл і селищ України, яку буде розміщено на території, що потребує інвестицій. Щоб туди їхали люди, які усвідомлюють, що вони готові витрачати кошти саме на гру. Це буде зроблено за прикладом Лас-Вегаса", – сказав Писаренко. 

На думку Писаренка, українська влада має добре обміркувати механізм розміщення гральних закладів для того, щоб отримати з цього максимальну фінансову користь для держави. 

"Я думаю, що ми сьогодні можемо подивитися на всі помилки, які зроблено в Російській Федерації, у Європі, у США і зробити в Україні виключно таку зону, де ми могли б на депресивних територіях, залучаючи іноземні інвестиції", – додав він. 

Депутат підкреслив, що Кабмін уже розробляє законопроект про розміщення гральних закладів, і висловив надію, що незабаром його буде розглянуто Радою. 

25 червня закон про заборону грального бізнесу набув чинності. Відповідно до закону, Кабінет Міністрів до 26 вересня має розробити і внести на розгляд парламенту законопроект про діяльність із організації і проведення азартних ігор у спеціально відведених для цього гральних зонах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *