ОСТАННІ НОВИНИ

25 львівських дітлахів з вадами слуху відпочили в Одесі

Львівський портал

|

Група львівських дітей з вадами слуху протягом трьох тижнів відпочивали на березі Чорного моря в Одесі. У таборі брало участь 25 дітей та їх сім’ї, а також троє спеціалістів, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Організатором табору була ГО батьків і дітей з вадами слуху «Дзвін». Як зазначає голова «Дзвону» Алла Сапожникова, під час табору діти мали заняття на свіжому повітрі (фізична культура, рухливі ігри на березі моря, конкурс з виготовлення акваріумів, фігур з піску тощо), спрямовані на оздоровлення.

«Також в нас були групові заняття у приміщенні: розвиток зв’язного мовлення, заняття з розвитку дрібної моторики, робота з природним матеріалом, малювання, деякі логопедичні заняття, спрямовані на розширення словникового запасу», – каже А. Сапожникова.

Такий табір став можливим в рамках соціального проекту «Проведення безперервного реабілітаційного процесу з оздоровленням для дітей з вадами слуху». Проект став переможцем конкурсу соціально-культурних проектів Львівської міської ради. На реалізацію проекту з міського бюджету виділено 34,5 тис. грн. Ще частину коштів для організації табору пожертвували благодійники.

Довідка: цього року на конкурс соціально-культурних проектів було подано 98 проектних пропозицій від 74 громадських організацій. Перемогли у конкурсі 43 проекти громадських організацій за напрямками: «Культура та туризм» – 13 проектів, «Робота з дітьми, молоддю та сім’ями, фізична культура і спорт» – 4 проекти, «Розвиток громадянського суспільства» – 7 проектів, «Соціальний захист» – 19 проектів. Загальна сума співфінансування кращих соціально-культурних проектів громадських організацій з бюджету міста становить майже 940 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *