ОСТАННІ НОВИНИ

Суд знову розглядатиме справу про незаконну приватизацію партійних офісів

Львівський портал

|

Продовження набула гучна справа про пільгову приватизацію політичними партіями їхніх офісів у Львові, повідомляє прес-служба Громадського форуму Львова. Йдеться про партії Народний Рух України, Українську народну партію, ВО «Батьківщина», Конгрес Українських Націоналістів та ГО «Нова хвиля», які свого часу приватизували приміщення під партійні офіси за 20% вартості.

Громадський форум Львова отримав листа з Вищого адмінстративного суду України про те, що відкрито касаційне провадження та витребувано матеріали справи з Галицького районного суду м. Львова за касаційною скаргою члена ГФЛ, депутата ЛМР Теодора Дяківа.

Форум вже не один рік оскаржує у судах різних інстанцій незаконність ухвал ЛМР № 1721 від 8.07.2004 р. „Про приватизацію об’єктів комунальної власності” та № 2719 від 20.10.2005 р. „Про встановлення ціни продажу об’єктів комунальної власності”, якими власне була встановлена пільгова приватизація та через прийняття яких бюджет міста недоотримав більш як 5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, відповідно до ст.4 ЗУ „Про політичні партії” органам місцевого самоврядування заборонено надавати політичним партіям
будь-які привілеї, а також сприяти політичним партіям, якщо інше не передбачено законом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *