ОСТАННІ НОВИНИ

Восени визначать консультантів «Львівелектротрансу» та «Львівавтодору» з використання 38 млн. євро

Львівський портал

|

Восени буде визначено компанії, які консультуватимуть «Львівелектротранс» та «Львівавтодор» в роботі з освоєння коштів ЄБРР. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Вже у вересні буде точно відомо, хто працюватиме консультантом із підприємством «Львівелектротранс», у жовтні – з «Львівавтодор». Це будуть західні міжнародні компанії і консультації проходитимуть під наглядом самого банку», – сказав А. Садовий. 

На сьогодні тривають 4 з 6 тендерів по роботі з освоєння коштів ЄБРР. Зокрема, у вересні визначать компанію, що консультуватиме «Львівелектротранс». Є 6 міжнародних компаній, які беруть участь у тендері. На це місто залучило 2,6 млн гранту. 

У жовтні має бути переможець на супровід майбутнього «Львівавтодор». З лютого 2010 року буде оголошено тендери на підрядників по 38 млн євро на ремонт доріг та електротранспорт. 

Нагадаємо, що Львів та (ЄБРР) підписали кредитну угоду щодо залучення 38 млн євро на розвиток міста. 38 млн євро інвестицій передбачено використати за двома напрямками: 12 млн євро для ЛКП «Львівелектротранс» та 26 млн євро для нового ЛКП «Львівавтодор».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *