ОСТАННІ НОВИНИ

Для подолання кризи треба збільшувати дефіцит бюджету – Тигипко

Львівський портал

|

Ймовірний кандидат у президент Сергій Тигипко на сьогоднішній прес-конференції запропонував низку заходів, які допомогли б зменшити наслідки кризи і пришвидшити одужання української економіки.

За його словами, слід збільшувати дефіцит бюджету, щоби можна було фінансувати збільшення внутрішнього споживання в країні, адже Україна втратила багато зовнішніх ринків збуту продукції.

Також варто реалізовувати багато інфраструктурних проектів, які можуть реанімувати певні галузі промисловості, наприклад будівельну.

Крім того, слід як він висловився, «розібратися з банками», що неготові до відновлення нормальної роботи. Для цього слід проводити подальшу капіталізацію банківських установ. При цьому Тигипко зауважив, що з цим процесом в Україні затягнули на кілька місяців.

Наступними кроками, які треба зробити, Тигипко назвав паралельну дерегуляцію  та регуляцію економіки. Підприємницьку діяльність конче слід дерегулювати, а роботу певних галузей економіки чітко та однозначно врегулювати.

Також він закликає знизити податки або зменшити їх число, що однозначно піде на користь підприємцям, особливо, малому й середньому бізнесу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *