ОСТАННІ НОВИНИ

ЄБРР погодив надання 38 млн євро для розвитку електротранспорту у Львові

Львівський портал

|

Європейський банк реконструкції та розвитку погодив кредит в розмірі 38 млн євро для розвитку електротранспорту в місті. Як повідомляє прес-служба міської ради, сьогодні на засіданні ради директорів ЄБРР було прийнято рішення про виділення відповідної суми. Наступним після погодження має стати затвердження кредитної угоди 9 липня на сесії Львівської міської ради та за умови погодження сесією  її  підписання.

«Рада директорів ЄБРР схвалила проект надання коштів на покращення інфраструктури. Таким чином вже найближчим часом фахівці ЄБРР знову завітають до Львова для погодження умов та підписання контракту», – зауважив провідний радник  ЄБРР Антон Юсов.

Згідно із запропонованими ЄБРР умовами фінансування, банк надає кредит у сумі 26 млн. євро для реконструкції колій та транспортного коридору трамвайних ліній № 2 і 6, включно з оновлення управління рухом та інженерних комунікацій. А ще  12 млн. євро піде для фінансування капітальних витрат для трамвайної інфраструктури та підстанцій, модернізації трамвайних депо, придбання трамвайного рухомого складу.

«Наше питання сьогодні було четвертим у списку. Як щойно стало відомо, банк погодив для нас кредит. Окрім того, вони схвально відгукнулись про наші проекти. Незважаючи на кризу, нам вдалось підготувати настільки якісні пропозиції. Окрім того, ЄБРР висловив сподівання, що Європейський інвестиційний банк також зможе долучитись до цього або до іншого проекту», – зауважив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *