ОСТАННІ НОВИНИ

У штабі ЗахОК відбулося розширене засідання Військової ради

Львівський портал

|

У штабі Західного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України, що у Львові відбулося вчора розширене засідання Військової ради, присвячене підбиттю підсумків роботи за перше півріччя. Про це повідомляється на офіційному сайті МОУ.

У заході, що проходив під безпосереднім керівництвом командувача військ Західного оперативного командування генерал-лейтенанта Михайла Куцина, взяли участь командири та начальники структурних підрозділів.

Учасники засідання комплексно підійшли до розгляду питань щодо якісного виконання обов’язків військовослужбовцями всіх категорій, заходів реформування та забезпечення вибухопожежобезпеки військових об’єктів. Велику увагу також було приділено аналізу діяльності військових комісарів, їх готовності до вивчення призовних ресурсів та проведення цьогорічного осіннього призову.

Як зазначив генерал-лейтенант Михайло Куцин, зібрання дало можливість розглянути важливі питання, що накопичилися за півроку, а також обговорити результати піврічної праці військовослужбовців, оцінити їхні досягнення та вирішити нагальні проблеми.

«У надзвичайно складних умовах обмеженого фінансування у цьому році нам вдалося розформувати два артилерійських арсенали, вивезти у спеціально обладнані місця боєприпаси і тим самим убезпечити життя громадян. Таким чином, ми зекономили значні кошти, необхідні для досягнення інших важливих цілей», – відзначив командувач військ Західного оперативного командування.

За його словами, постійно і планомірно проводяться важливі сезонні роботи на артилерійських складах та арсеналах. На 65%, у порівнянні з минулим роком, зменшилася кількість правопорушень, не допущено нестатутних взаємовідносин. На думку генерал-лейтенанта Михайла Куцина, це свідчить про наполегливу і клопітку працю офіцерів.

Учасники розширеної Військової ради висловили переконання у тому, що слід уважніше ставитися до виконання заходів вибухопожежобезпеки, а також питань дисципліни підлеглих та покращення морально-психологічного стану у військових колективах. Командувач військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин визначив підлеглим завдання, які вони повинні виконати першочергово.

На завершення засідання розширеної Військової ради його учасники урочисто провели на заслужений відпочинок начальника штабу Західного оперативного командування генерал-лейтенанта Віктора Тютюнникова у зв’язку із досягненням ним граничного віку перебування на військовій службі.

З нагоди завершення військової кар’єри Міністр оборони України нагородив  генерал-лейтенанта Віктора Тютюнникова Почесною Грамотою та іменною холодною зброєю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *