ОСТАННІ НОВИНИ

Tимошенко виганяє свою фракцію в облраді з опозиції

Львівський портал

|

Прем`єр-міністр міністр України та лідерка БЮТ Юлія Тимошенко не вважає, що фракція блоку в обласній раді має перебувати в опозиції. Про це вона сказала сьогодні на прес-конференції.

«У нас відбулася розмова з головою обласної парторганізації та з головою облради.  Я вважаю, що наша фракція не має бути в опозиції, вона має працювати на благо Львівщини, вона має приносити результат. Тому з звернулася до них із такою пропозицією – люди вибирали вас не для того, щоби ви відпочивали, а для того, щоби вони працювали, знаходили компроміси, мирні і гармонійні вирішення питання» – сказала вона.

Лідерка БЮТ підкреслила, що посади, це не ті речі, навколо яких варто оголошувати про перехід в опозицію і висловила надію, що незабаром порозуміння в облраді буде знайдено.

«І я закликала свою нашу команду працювати конструктивно. Посади це ще зовсім не ключові речі, навколо яких потрібно оголошувати такі радикальні кроки. Я вважаю, що порозуміння буде віднайдено і спокійна робота буде відновлена» – наголосила Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *