ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко в шоці від власників ЛАЗу

Львівський портал

|

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко шокована ставленням власників ЛАЗу  до виконання державних замовлень. Про це вона сказала сьогодні на прес-конференції. «Чесно скажу, я була шокована, коли ми 10 млн гривень дали згоду перерахувати для «Артеку», а поставили рухлядь. Це просто неморально. І тому ми були вимушені  закупити автобуси в іншого заводу» – заявила вона.

За словами Тимошенко,  автобуси, що їх поставив завод для дитячого табору, були вживані і «почали розвалюватися ще в дорозі до «Артеку».

Ю.Тимошенко підкреслила, що  ставлення власника підприємства до зваоду і до людей є неприпустимим. Відтак уже найближчим часом вона планує запросити власника до себе на розмову. При цьому разом з ФДМ буде проаналізовано, «наскільки чесно був приватизований завод, наскільки чесно виконуються умови, передбачені в угоді  про приватизацію і що потрібно зробити, щоби відновити його нормальну роботу.

Відповідаючи на запитання щодо можливого повернення заводу у власність держави, Тимошенко зауважила, що подібні процедури проводяться через суд. «Ми уважно вивчимо документи та ситуацію  разом з ФДМ, з місцевою владою  та трудовим колективом і будемо приймати рішення» – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *