ОСТАННІ НОВИНИ

Нагородили найкращих держслужбовців області

Львівський портал

|

Сьогодні, напередодні Дня державного службовця, у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулось урочисте засідання та відзначення переможців ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Львівській області, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Водночас пройшло й  нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Львівщини, яка проходила 20 червня на базі спортивного комплексу Національного університету «Львівська політехніка».

У номінації «Кращий керівник» оргкомітет визначив переможцем І. Цвілинюк – заступника начальника управління Головного управління праці та соціального захисту населення ЛОДА, у номінації «Кращий спеціаліст» перемогла Л.Ясінська – провідний спеціаліст Головного управління агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Переможці будуть представляти Львівщину у ІІІ турі Конкурсу «Кращий державний службовець», який буде проходити у Києві.

На початку червня 2009 року на базі Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України відбувся заключний етап ІІ туру Конкурсу «Кращий державний службовець».

Учасникам Конкурсу були запропоновані теми для публічного виступу у рамках засідань за круглим столом, які стосувались національної ідеї, національно-патріотичного виховання молоді, підготовки молоді до служби в органах державної влади, а також проблем євроінтеграції України та реформування кадрової політики України.

Участь у заключному етапі конкурсу взяли 20 осіб, з них 7 керівників та 13 спеціалістів.

Під час публічного виступу визначальними були такі критерії, як зміст виступу, наскільки доступно та зрозуміло сформульована та розкрита тема виступу, рівень володіння інформацією, наявність ілюстративного матеріалу, доцільність. У формі виступу увага приділялась мові виступу, вимові та артикуляції, виразності виступу, жестикуляції та інтонації. Для оцінювання виступу враховувався контакт з аудиторією (звернення до аудиторії, зоровий контакт, привітання, прощання).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *