ОСТАННІ НОВИНИ

Фінішував ХІІ Відкритий чемпіонат Львівщини з гри «Що? Де? Коли?»

Львівський портал

|

Понад 80 команд із шести регіонів України взяли участь у ХІІ Відкритому чемпіонаті Львівської області з гри «Що? Де? Коли?», котрий фінішував 21 червня. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості (ЛОЛІТ).

Уперше за історію цих змагань чемпіонський титул виборола команда з-поза меж Львівщини – івано-франківські «Сітхи Єгови» (капітан – Олександр Зінченко). Лише другою за підсумками чемпіонату виявилася краща львівська команда «Арматора» (капітан – Олексій Тарасьєв). На третьому місці фінішував «Валідол-Оболонь» (капітан – Галина Синєока). Попередній чемпіон змагань – команда «SoftServe Pride» – у цьому сезоні задовольнився лише шостим місцем.

За підсумками чемпіонату команда «Арматора» виборола право представляти Львівщину у наступному сезоні на всеукраїнських інтелектуальних змаганнях.

Загалом у ХІІ Відкритому чемпіонаті, що стартував у жовтні 2008 року, взяло участь 82 команди з шести регіонів України: Івано-Франківської, Рівненської, Чернівецької, Житомирської, Тернопільської та Львівської областей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *