ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура спростовує Луценка щодо вбивства Кульчицького

Львівський портал

|

Прес-служба прокуратури Львівської області спростовує вчорашнє повідомлення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про те, що справу про вбивство підприємця Ігоря Кульчицького розкрито. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області.

Інформація міністра про те, що прокуратурою визнано вбивство Кульчицького І. розкритим не відповідає дійсності, оскільки у відповідності до Кримінально-процесуального кодексу України та “Інструкції про єдиний облік злочинів“ дані про розкриття злочинів визначаються за кінцевими наслідками розслідування кримінальних справ.

Окрім цього, до числа розкритих злочинів враховується злочин, по якому представлені заповнені документи первинного обліку про наслідки розслідування злочину і на особу, що вчинила злочин, підписані відповідним прокурором чи його заступником після проведеної перевірки.

На даний час прокуратурою Львівської області жодних документів первинного обліку про наслідки розслідування злочину і на особу, що вчинила злочин щодо Кульчицького І., не підписано.

Умисне вбивство Кульчицького І.І. залишається не розкритим, досудове слідство по кримінальній справі триває.

Хід розслідування вказаної кримінальної справи перебуває на особистому контролі в прокурора області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *