ОСТАННІ НОВИНИ

На Патона відкриють новий дитячий садок

Львівський портал

|

У Львові запрацює новий дитячий садок «Казка» на вул. Патона. Садок, розрахований на 120 дітей, запрацює вже у вересні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Цього року у Львові планують відкрити ще садочок на вулиці Чукаріна та відкрити ще додатково 22 групи у дошкільних закладах міста. Загалом цьогоріч на ремонтні роботи та реконструкцію приміщень у дитячих садочках міста передбачено понад 17 млн. грн.  Минулого року у садочках міста було проведено ремонтні роботи харчоблоків на 1 млн. 936 тис., закуплено  побутову техніку у дитячі садочки міста на 740 тис. грн. та м`який інвентар на 498 тис. грн.

За останні 3 роки у Львові відкрили 92 групи у дитячих садках. Дефіцит місць у дитсадках значно зменшився за рахунок «виселення» орендарів та виділення коштів з міського бюджету на відновлення додаткових груп: у 2007 р. – 600 тис. грн., 2008 – понад 800 тис. грн. У період з 2003 до 2005 року у місті було відкрито 64 групи у садочках. Протягом минулого року у Львові додатково було відкрито 20 дитячих груп.

Загалом у Львові працює 96 дошкільних навчальних закладів, вихованцями яких є близько 20 тисяч малюків – це приблизно 65% дітей дошкільного віку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *