ОСТАННІ НОВИНИ

Арт-рок група «К-402» та міжнародна правова організація проведуть у Львові акцію для молоді

Львівський портал

|

В одному з нічних клубів Львова 13 червня молода арт-рок група «К-402» презентуватиме свій перший альбом «Люди блукають». Окрім сольного виступу відбудеться спільна акція учасників гурту з українською групою Міжнародної амністії, метою якої є запропонувати шляхи виходу з кризи особистості. Про це сьогодні, 12 червня під час прес-конференції  розповів фронтмен гурту Сергій Случак.

Група К-402  вважається новим відкриттям в історії сучасного арт-року. Її учасники-колишні випускники Лісотехнічного уныверситету. Назва «К-402»  розшифрофується як кімната в гуртожитку (№ 402), з якої постійно лунала гра на гітарі і співи талановитих музикантів. В дебютному альбомі групи використані такі інструменти як скрипка, флейта, губна гармошка та перкусія.

«Альбом «Люди блукають» є по-справжньому чесним, щирим, трішки наївним, але його пісні «б`ють» по психіці слухачів максимально. Музиканти працювали над роботою протягом п`яти місяців і те, що майбутнє у групи є – це однозначно», – зазначив незалежний продюсер, колишній директор «Русского радио» Сергій Бутяєв.

Представник Міжнародної амністії, секретар львівської групи «U2» (Україна-2) Наталя Дульнєва зауважила, що участь такої перспективної групи як «К-402» у акції є надзвичайно важливою, оскільки вона зацікавлена у формуванні змістовного життя молоді на благо держави. Н. Дульнєва переконана, що блукання  людей повинне закінчуватися чимось хорошим.

У свою чергу член Національного комітету «Amnеsty international» Марта Керницька додала, що до їхньої незалежної міжнародної правозахисної організації  щороку залучається все більше людей. Сьогодні  «Amnеsty international» налічує понад 2 млн. членів, і 150 країн світу. В Україні вона розпочала свою роботу з 1991 року. Приєднуються до «амністії» і зірки, серед них – Стінг, Анджеліна Джолі, Андрій Макаревич, співачка Валерія,  група «Сплін» та інші.

«Союз» «К-402» і Міжнародної амністії  спрямований довести усім, що кожен потрібен у своїй країні  і має право на самореалізацію. «Сучасна молодь є різна, але єдина у своїх потребах»,- зазначила координатор проекту Наталя Криничанка. 

Заступник начальника управління сімї та молоді та спорту ЛМР Дмитро Пушкарьов  зауважив, що робота «К-402» і  Міжнародної амністії – яскраве пропагування виходу з кризи. Адже чим більше молодь є соціально-заангажована, тим менше в неї часу на негативні, побічні вчинки і звички.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *