У Львові встановлять новий рекорд - 1715 пивоманів оголосять наймасовіший тост

Львівський портал

|

Львівська пивоварня у червні проведе концертний тур «Фестиваль 1715» містами Західної України та планує встановити новий рекорд від «Львівського» – вперше в Україні прозвучить наймасовіший тост. Про це повідомляють організатори фестивалю.

Фестиваль пройде у Рівному, Івано-Франківську, Львові та Ужгороді. Гасло фестивалю: «Поважай себе, слухай живу українську музику та пий пиво, перевірене віками!».

Найбільшим сюрпризом від організаторів стане заплановане встановлення нового рекорду України. Гості фестивалю у Львові матимуть нагоду взяти участь у наймасовішому тості, протягом якого одночасно під гучні вигуки «Будьмо!» буде піднято та випито 1715 банок із пивом. Рекорд зафіксує спеціально запрошений представник Книги рекордів України.

Також на всіх гостей фестивалю у Івано-Франківську, Ужгороді та Рівному чекають пивні конкурси та розваги, виступи веселих хлопців з рокабіллі-групи «OT VINTA», справжнє українське реггі від «ФлайZZZи», найкращий балет України 2008 року – «Життя» та ветерани української музики – гурт «Скрябін». У Львові до цього яскравого зіркового переліку приєднаються запальні «ТІК» та «ТНМК».

Початок заходу у кожному місті – символічний – 17:15

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *