ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Сихова збирається на прибирання свого мікрорайону

Львівський портал

|

У Львові молоді люди, які проживають у Синівському районі, цієї суботи збираються на прибирання території Сихівського лісу. Ініціаторами прибирання стали двоє студентів, які через соціальні мережі запросили до прибирання інших молодих людей та заручилися підтримкою партнерів. Це прибирання стане першою організованою акцію, яку ініціювали самі мешканці, а не влада чи громадські організації, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В одній із соціальних інтернет-мереж ініціативна група молодих людей створила групу «Приберемо Сихівський ліс», через яку  запрошує до участі своїх знайомих, друзів та інших небайдужих мешканців мікрорайону. Прибирання відбудеться цієї суботи.

«Ідея прибрати Сихівський ліс виникла зовсім досить спонтанно, хоча ми давно про це думали», –  розповіла організатор події Анна Крачковська.

Так молоді люди хочуть показати, що не потрібно чекати загальноміських толок чи часу коли прибиратиме якась громадська організація чи політична партія, можна самому навести лад.

Всіх, хто хоче долучитися до прибирання Сихівського лісу, запрошують прийти об 11 годині на зупинку маршрутних таксі на вулиці Чукаріна.  Допомогти з вивозом сміття зголосилася одна з сміттєприбиральних  львівських фірм.

Довідка: зупинка на вулиці Чукаріна знаходиться між верхнім та нижнім ринками «Шувар», туди курсують такі маршрутні таксі: № 81, 39, 85, 10, 77. Організатори просять з собою мати рукавиці та пакети для сміття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *