ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розпочали підготовку до сезону

Львівський портал

|

9 червня львівські «Карпати» розпочали підготовку до нового сезону, повідомляє інформаційний центр клубу. В другій половині дня футболісти та тренери зібралися на клубній базі в Брюховичах, де після невеличких зборів провели перше тренування.

Як зауважив головний тренер ФК «Карпати» Олег Кононов, поки не визначена доля Дениса Кожанова.  «Він у нас грав минулий сезон на правах оренди, а чинний контракт у нього з «Шахтарем». Знаю, що в багатьох ЗМІ з`явилася інформація, ніби права на нього викупив «Металіст». Але це все лише розмови. Наразі питання по Кожанову знаходиться в стадії переговорів на рівні президентів клубів. Можу лише додати, що «Карпати» дуже зацікавлені в тому, аби Кожанов продовжив свої виступи у Львові» – зазначив головний тренер «Карпат» і додав, що сам Кожанов прагне грати за львівську команду.

Щодо підготовки до наступного чемпіонату, то перші дні «Карпати» проведуть у Львові. На гравців команди чекає  комплексне медичне обстеження паралельно з тренуваннями. 17 червня «Карпати» виїжджають на двотижневий збір  до угорського містечка Бюк-Фюрдо. Там заплановано зіграти три контрольні матчі з клубами елітних дивізіонів Угорщини, Росії та Словаччини.  А безпосередню підготовку до старту сезону клуб проведе на клубній базі в Брюховичах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *