ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський інститут Сухопутних військ цьогоріч закінчують 250 випускників

Львівський портал

|

Львівський інститут Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка» цьогоріч закінчують 250 випускників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

В Інституті вже розпочала свою роботу Державна екзаменаційна комісія, до складу якої увійшли досвідчені офіцери. З 250 випускників Львівського інституту Сухопутних військ

6 претендують на золоту медаль, а майже 30 – на диплом з відзнакою.

Курсанти-випускники вже перетнули екватор програми державного атестування і склали без особливих проблем і зауважень з боку членів комісії кілька іспитів.

У кращий бік під час складання державного іспиту з фізичного виховання були визначені група курсантів бойового забезпечення та майбутні офіцери-культурологи. Середній бал за результатами складання нормативів в цих підрозділах практично відмінний.

Високий рівень теоретичної підготовки та практичних навичок продемонстрували курсанти-культурологи та військові журналісти, звітуючи під час комплексних державних іспитів з фахових дисциплін. Лише 3 курсанти з цих груп отримали добрі оцінки, решта – відмінні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *