ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові арештували понад півтисячі квартир боржників

Львівський портал

|

 Виконавча служба Сихівського району арештувала 510 квартир боржників та 36 автомобілів. До таких дій довелось вдатись після того, як у мешканців накопичилися великі борги. Лише за теплопостачання сихівчани заборгували 11 мільйонів 344 гривень, ще 855 тис. гривень за водопостачання та 1 мільйон 148 тис. за квартирну плату. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Наші комунальні підприємства неодноразово повідомляли мешканців про заборгованість, та це не дає результату, тому вдаємось до таких радикальних дій. Через борги ми не можемо проводити ремонти під`їздів, мереж, заплатити за електроенергію. Тому ми передали боржників до суду, а вже виконавча служба наклала арешт на майно. Відповідно ми не видаватимемо мешканцям, майно яких арештовано, жодних довідок, а ті автомобілі, на які накладено арешт, ДАІ відправляє на штрафмайданчик», – розповів голова Сихівської районної адміністрації Іван Лозинський.

Крім того, мешканцям, які мають великі борги за водопостачання, відімкнено воду на вул. Скрипника, 8 кв. 22, пр. Червоної калини, 125 кв. 5, вул.  Антонича, 22 кв. 71, 28,  35, 46 та на вул. Вернадського, 72.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *