ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради забракували концепцію реформування стоматологічної служби Львівщини

Львівський портал

|

Члени постійної комісії з питань охорони здоров`я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради визнали не готовою до ухвалення Концепцію реформування стоматологічної служби області, повідомляє прес-служба Львівської облради. Таке рішення було ухвалено під час засідання комісії. Депутати вирішили не виносити це питання на розгляд сесії.

Зокрема депутатам так і не пояснили який економічний ефект очікується від переходу стоматологічної служби (мова йде про 16 закладів стоматології в області) на повний госпрозрахунок. Висловивши цілий низку зауважень до концепції, а саме відсутність фінансово-економічного аналізу, не узгодження цього питання на місцях – в містах та районах області, не врахування пропозицій ректора Львівського медичного університету ім. Данила Галицького, депутати скерували її на доопрацювання.

Щодо розгляду питання про реорганізацію Львівської обласної державної стоматологічної поліклініки, комісія вирішила рекомендувати голові обласної ради провести розширене засідання з цього питання із залученням усіх зацікавлених сторін.

Крім того, депутати розглянули звернення заступника голови ЛОДА Ярослава Кашуби з проханням винести на розгляд сесії Концепцію розвитку комунальних аптечних закладів Львівської області. Депутати вирішили винести дане питання на розгляд сесії, але саму концепцію не підтримали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *