ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські футболісти стали чемпіонами України

Львівський портал

|

У середу, 10 червня, визначився переможець всеукраїнських змагань на призи клубу "Шкіряний м`яч" серед гравців 1997 року народження. Фінальний турнір приніс перемогу команді львівської загальноосвітньої школи №73, яка тепер представлятиме Україну на фіналі "Кубок націй Danone" у Бразилії.

На фінал до столиці з`їхалися вісім найкращих обласних колективів – переможці зональних змагань, які за підтримки Федерації футболу України організовують вітчизняна Асоціація аматорського футболу та клуб "Шкіряний м`яч". Цього сезону найкращий серед колективів середньої вікової категорії (12 років) визначали команди загальноосвітніх шкіл № 35 Чернігова, № 3 Алушти (АР Крим), № 20 Вінниці, № 73 Львова, № 296 Києва та селища Топорівці (Чернівецька обл.), а також представники навчально-виховальних комплексів селища Щасливе (Київська обл.) та № 26 міста Кіровоград.

Учасників було розподілено на дві групи. У першій перемогли львів`яни, в другій – колектив із Чернігова, які й склали фінальну пару. Рахунок у вирішальному матчі відкрили галичани – це Іван Федина ударом головою замкнув подачу партнера зі штрафного. Надалі підопічні Василя Леськіва (свого часу він виблискував майстерністю в складі "Карпат") намагалися зберегти перевагу, діючи на контратаках. І одну з них наприкінці поєдинку реалізував Андрій Бусько – 2:0. Третє місце посіла команда зі Щасливого, обігравши кіровоградців – 3:1.

Юні львів`яни, окрім кубка та медалей, здобули ще й путівку на міжнародний "Кубок націй Danone", який пройде у Бразилії. Одним із спонсорів змагань є колишній капітан збірної Франції Зінедін Зідан, який особисто нагороджуватиме переможців.

"Наша команда перемогла в усіх поєдинках фінальних змагань, тепер нам треба гідно представити Україну на міжнародному рівні, – зазначив Василь Леськів. – Намагатимемося якнайкраще підготуватися для участі у бразильському турнірі".

Champion.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *